Navigation
Каталог

Общи условия

Общи условия за ползване на електронен магазин
 
Настоящите общи условия са предназначени за регулиране на отношенията между  "Уеб Идеа БГ" ЕООД, представлявано от електронен магазин www.foto-podaraci.com,  и клиентите, наричани по-долу ПОЛЗВАТЕЛИ, ПОТРЕБИТЕЛИ ИЛИ КЛИЕНТИ, на електронния магазин www.foto-podaraci.com .
За да ползвате електронния магазинwww.foto-podaraci.com, трябва първо да се регистрирате, с което автоматично се съгласявате с общите ни условия. Онлайн магазин www.foto-podaraci.com си запазва правото винаги и по всяко време да прави промени, касаещи съдържанието и достъпа до интернет магазина.
 
ЗА ДА ПОРЪЧАТЕ:
1. Направете регистрация в електронния магазин www.foto-podaraci.com
2. Трябва да въведете актуален и валиден e-mail адрес за кореспонденция
3. Точен и вярно попълнен съществуващ адрес за доставка
4. Телефон за контакт, на който ще получите обаждане от нашия мениджър продажби за потвърждаване на поръчката (след като бъде направена поръчка).
 
За да разгледате стоката в онлайн магазина не ви е нужна регистрация. Тя ви я необходима само за да направите поръчка.
След като се регистрирате, при всяка направена поръчка, вие ще получите пълна информация  за нея на посочения от вас e-mail адрес.
 
ОГРАНИЧЕНИЯ:
1. Потребителите на електронния магазин нямат право да разпространяват наши текстове, картинки, снимки, материали или части от www.foto-podaraci.com  
2. Потребителите нямат право да пускат фалшиви поръчки.
3. Потребителите нямат право да разпространяват порнографски материали или материали, които принадлежат на чуждо авторско право или интелектуална собственост.
4. Потребителите нямат право да извършват действия, с които нарушават общоприетите правила за общуване и комуникация.
 
ДОСТАВКА:
1. Поръчаната от вас стока ще бъде доставена на посочения от вас адрес
2. Доставката се осъществява чрез куриерска фирма в рамките на 2 работни дни след изработка на изделието
3. Клиентът се задължава да заплати сумата по наложения платеж  (която отговаря на сумата от направената от него поръчка) и стойността на доставката, при получаване на стоката.
4. Стоката се транспортира в защитена опаковка
5. Транспортните разходи  заедно с цената на стоката, се заплащат от клиента
6. При опция „Отвори преди да платиш“ се заплаща първо куриерската такса, а след прегледа и одобрението на стоката се заплаща и нейната стойност на куриера.
7. Доставката се извършва спрямо работното време на куриерската фирма 
8. За поръчки над 50 лв. има безплатна доставка до офис на Спиди или Еконт - важи за градовете и селата в които има офис на куриерката фирма.
 
ОТКАЗ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ:
1. Повредена стока при транспортиране
2. Неспазен срок на доставка
3. Несъответствие в уговорената цена
4. При условията по чл.69 ал.3 от ЗЗППТ
 
Рекламациите по гореизброените случаи се извършват в момента на доставката пред куриера. Винаги проверявайте пред куриера, дали стоките не са повредени по време на транспортирането. В такива случаи се попълва протокол за рекламация, който се пази заедно с касовата бележка и се свързвате с мениджър продажби. Стоките ни са застраховани и ще Ви бъдат изпратени повторно при транспортен дефект.
Извън гореизброените случаи клиентът няма право да откаже да приеме поръчката. В случай на отказ, клиентът дължи на куриерската фирма разходите по транспортиране на стоката в двете посоки.
 
РЕКЛАМАЦИЯ:
Рекламацията се извършва при следните условия:
1. Ако получената стока не съответства с поръчаната
2. Ако стоката има фабричен дефект или неотговаря на изискванията на клиента (размерът не е точният)
3. Клиентът е длъжен да уведоми мениджър продажби на онлайн магазина (чрез обаждане или e-mail на посочените в контактите телефонен номер и e-mail адрес), че желае да извърши рекламация по получената стока в рамките на 24 часа след доставката.
4. Стоката се връща в 7 дневен срок в състоянието, в което е била получена (пратена) , без нарушения във вида, качеството и опаковката, заедно със спецификацията на поръчката
5. При рекламация се възстановява само стойността на стоката. Разходите по транспортирането й в двете посоки остават за сметка на клиента
6. Възстановяването на стойността на върнатата стока се осъществява по банков път по сметка, предоставена от клиента, в рамките на 3 работни дни
7. Стоките от категория „РАЗПРОДАЖБА“ подлежат единствено на замяна. Заплатената за тях сума на се връща.
 
ПРИ ВЪЗНИКНАЛИ ВЪПРОСИ МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С МЕНИДЖЪР ПРОДАЖБИ НА ПОСОЧЕНИЯ В СЕКЦИЯ „КОНТАКТИ“ ТЕЛЕФОН ОТ 10:00 – 17:00 ЧАСА.
Обработването на поръчките се извършва всеки ден от 10:00 – 17:00 часа. Поръчки направени в празнични и почивни дни се обработват в първия работен ден след почивните. Когато изделието е налично се изработва за 2 дни и се изпраща, когато изделието е по-заявка или е за по-гоеми количества, изработката отнема от 4 до 10 работни дни.
 

Изработка на уеб сайт и seo оптимизация на сайт от Рекламна агенция Варна Принт Уеб дизайн от рекламно студио УЕБ ИДЕЯ
Полезно: Фото подаръци със снимка | Тениски с щампи | Чаши със снимка | Кейсове и калъфи с снимка | Детски и бебешки бодита и тениски с надписи |
Push 2 Check